Samenvatting

Roland Bloothoofd <XI-1> is de zoon van Nicolaas Hendrik Bloothoofd <X-1> en Hendrika Everdine Frens, bedrijfskundig ingenieur, docent informatie en communicatietechnologie ICT aan de Saxion Hogeschool Enschede [in nieuw venster], geb. Oosterhout (NBr) 4.7.1944, tr. Sacha Buyvoets  25.1.1974, geb. te Almelo, en scheidde van haar.

bloot11-1-foto1.gif (17362 bytes) 

Curriculum Vitae:
Ik werd opgeroepen voor het Nederlandse leger in 1965 en werkte als financieel administrateur bij het 103e cavallerie bataljon in Seedorf (Dld). Ik behaalde mijn baccalaureaats diploma aan de Faculteit  Werktuigbouwkunde op het gebied van productie organisatie en mijn ingenieursdiploma aan de Bedrijfskunde faculteit, beiden aan de TU Twente in Enschede. Ik ben Register Informaticus. Ik werkte voor de Medische Faculteit in Maastricht en heb gedoceerd in Breda en Utrecht. Ik heb mijn eigen consultancy bedrijf Compaen V.O.F. Sinds 1986 doceer ik aan de Hogeschool Enschede. Ik heb geparticipeerd in het ISM programma van Ferris State University in Big Rapids Michigan USA.

Kinderen

 1. Iefke Bloothoofd, geb. 1974


   


 2. Mijke Bloothoofd, geb. 1976   Mijke volgt de opleiding Hotelmanagement en werkt in Hotel Restaurant 'de Daaldersplaats' te Sneek.
   


 3. Alker Bloothoofd <XII-1>, geb. 1977

  Alker was student Informatica en Economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.